Blind verbaasd over boze Advocaat: Gebeld, hij repte er met geen woord over

Blind verbaasd over boze Advocaat: "Gebeld, hij repte er met geen woord over"

Gepubliceerd: zaterdag 12 november 2016 om 20:12za 12-11-2016 om 20:12

Danny Blind weet niets van een afspraak met Dick Advocaat over de inzetbaarheid van Jeremain Lens tijdens de interlandweek van Oranje. Advocaat was verrast dat Lens woensdag speelde tegen België.

Tot overmaat van ramp raakte de Fenerbahçe-aanvaller in dat duel geblesseerd aan de hamstring. Volgens Advocaat kon Lens na zijn blessure één wedstrijd per week aan en was het voor hem onbegrijpelijk dat Blind de aanvaller opstelde in het oefenduel. De bondscoach spreekt echter tegen dat er afspraken zijn gemaakt.

"Ik had geen enkele afspraak met Advocaat", citeert De Telegraaf. "Ik heb me uitermate verbaasd over de verhalen. Ik heb vorige week na de Europese wedstrijd tegen Manchester United wel met Dick gebeld. Hij repte toen met geen woord over hamstringklachten."

"Het enige wat hij zei, was dat Lens nog wat irritatie aan de knie had, een overblijfsel van diens tijd bij Sunderland. Ik heb Dick verteld dat ik Jeremain tegen België ging opstellen en tegen Luxemburg waarschijnlijk niet, omdat Robben terug kwam. Hij vond dat prima. Daarom verbaas ik me zeer over deze gang van zaken", aldus Blind. Lens staat vermoedelijk een aantal weken buitenspel vanwege de hamstringblessure.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws