Guardado bevestigt belangstelling: Ik weet dat ze geïnteresseerd zijn

Guardado bevestigt belangstelling: "Ik weet dat ze geïnteresseerd zijn"

12-11-2016 21:50
17

Andrés Guardado is op de hoogte van de interesse van Atlanta United FC. De PSV'er reageerde na afloop van Amerika - Mexico (0-1) op de geruchten, die al langer de ronde doen. 

De dertigjarige Mexicaan zou in 2017 kunnen overstappen naar de Major League Soccer. "We hebben nog geen concrete gesprekken gevoerd, maar ik weet wel dat Atlanta geïnteresseerd is", aldus de Mexicaan op de website van Major League Soccer. "Ik heb altijd al gezegd dat ik ooit in de MLS zou willen spelen. Helemaal nu de competitie zo aan het groeien is, hou ik die optie zeker open."

Guardado moet in Amerika één van de blikvangers van Atlanta worden. De club debuteert volgend seizoen op het hoogste Amerikaanse niveau en kan rekenen op David Beckham als één van de drijvende krachten achter de club. In Amerika kan Guardado zo'n 2,7 miljoen euro per seizoen gaan verdienen. Nu houdt PSV echter zijn aandacht. "Eindhoven is mijn tweede thuis. Ze hebben me heel goed behandeld sinds het moment dat ik hier ben", besluit Guardado, die medio 2015 definitief overkwam van Valencia.