Opstootje bij Engeland-Spanje krijgt vervolg: Kom 'm nog wel tegen

Opstootje bij Engeland-Spanje krijgt vervolg: "Kom 'm nog wel tegen"

16-11-2016 13:17
4

Eric Dier weet wat hem te doen staat op 11 december. De Engelse middenvelder speelt dan met zijn club Tottenham Hotspur tegen het Manchester United van Spanjaard Ander Herrera. Dier beweert dat Herrera hem in de 85e minuut bewust een elleboogstoot gaf in het oefenduel tussen Engeland en Spanje (2-2). Hij is woest, zo zegt hij tegen The Guardian.

"Ik denk dat het vrij duidelijk is wat hij deed en ik kan het nog steeds voelen op mijn wang. Ik houd niet van dat soort dingen. Het maakt me niet uit dat mensen soms een schop uitdelen, maar dit is gewoon smerig en niet nodig." De international, die momenteel een van de dragende krachten is in het team van interim-manager Southgate, was na afloop nog altijd furieus.

"Ik heb geen excuses nodig. Ik kom hem nog wel tegen", zo klonk het dan ook. "Deze dingen gebeuren, maar om eerlijk te zijn weet ik niet waarom hij het deed. Daarom was ik boos." Het treffen tussen Spurs en Manchester United wordt gespeeld op Old Trafford. Tottenham bezet momenteel de vijfde plaats. United is op plek zes te vinden.