Belangstelling voor Ajacied: 'Niet voor Schöne, maar voor iemand anders kiezen'

Belangstelling voor Ajacied: 'Niet voor Schöne, maar voor iemand anders kiezen'

Gepubliceerd: donderdag 17 november 2016 om 11:28do 17-11-2016 om 11:28

Lasse Schöne is de laatste weken goed bezig bij Ajax en beschikt over een aflopende verbintenis. Fiorentina wil daarvan profiteren als we Italiaanse media mogen geloven. Ippolito Gallovich, zaakwaarnemer in Italië, denkt echter niet dat Fiorentina hem nodig heeft.

"Schöne is een nuttige speler met technische vaardigheden. Iemand die gedisciplineerd is en vergelijkbaar met Verratti: hij was ooit de spelmaker, maar is nu naar achteren geschoven. Hij is niet erg snel, maar in de opbouw niet slecht. Maar ik weet niet of Fiorentina zo'n type als Schöne nodig heeft. Hij dient als opvulling en niet zozeer als versterking", zijn de woorden van Gallovich tegenover Calciomercato.

"Als het nodig is, kan hij overigens wel van pas komen. Als ik het objectief bekijk: ik denk niet dat hij moet komen. Schöne zit tegen het einde van zijn carrière en als er een investering aan vastkleeft, moet Fiorentina voor een andere speler kiezen", meent de kenner van het Deense voetbal. "In het verleden was Schöne dicht bij een vertrek bij Ajax. Nu de teams weer op zoek gaan naar transfertargets kan een Deense speler goed zijn. Ze kosten vaak niet veel en zorgen niet voor problemen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws