Lof voor Feyenoord vanuit Manchester: 'Net als elke Nederlandse ploeg'

Lof voor Feyenoord vanuit Manchester: 'Net als elke Nederlandse ploeg'

20-11-2016 14:34
9

Juan Mata kijkt uit naar de Europa League-wedstrijd tussen Manchester United en Feyenoord. De Engelsen moeten van Feyenoord winnen om nog kans te maken op overwintering in de Europa League. 

"De Europa League is natuurlijk een andere competitie, maar na het duel in Turkije (Manchester United verloor met 2-1 van Fenerbahçe, red.) moeten we van Feyenoord winnen", aldus Mata tegenover Ziggo Sport. Mata weet dat dat geen makkelijke opgave is. "Feyenoord heeft een sterk team en speelt goed voetbal, net als bijna elke Nederlandse ploeg. We moeten er klaar voor zijn, we moeten echt alles geven."

Wedden

Meer odds

Mata blikte op verzoek nog even terug op de wedstrijd van Manchester United tegen Arsenal (1-1). "Dit is een grote teleurstelling. Het was voor ons een belangrijke wedstrijd, met een goede tegenstander. We wilden hier drie punten pakken en dat dat niet gelukt is, is erg frustrerend. Waarom we de voorsprong niet over de streep hebben kunnen trekken? Dat heeft alles te maken met de competitie. Dit is de Premier League. Elk team gaat nog tot en met het einde voor de winst."