NEC begeleidt 'mooie dame' van Ajax: Daar schrok ik een beetje van

NEC begeleidt 'mooie dame' van Ajax: "Daar schrok ik een beetje van"

zondag 20 november 2016 om 18:15

Het optreden van NEC in Amsterdam (5-0) gaf Peter Hyballa weinig reden tot lachen, maar de Duitse trainer weigert de moed te laten zakken. Hij houdt vertrouwen in zijn ploeg.

"Allereerst complimenten voor het positiespel van Ajax en hun fantastische spits (Kasper Dolberg, red.). We hebben in de eerste twintig minuten twee kansen gehad en daar bleef het bij. We werden na die drie doelpunten angstig en bang", aldus Hyballa, die in de rust al tegen een 3-0 achterstand aankeek, tegen Omroep Gelderland.

Toch weigert de NEC-trainer zijn ploeg af te vallen. "Nu niet dit team afmaken. We wisten voor het seizoen: dit wordt overleven en dat is vandaag maar weer gebleken."

Bij FOX Sports was Hyballa kritischer op zijn spelers. Vooral de manier waarop Dolberg alle ruimte kreeg voor de 1-0, gaat er slecht in. "Hij is een goede speler, maar het leek wel alsof we Dolberg begeleidden als een mooie dame. Daar schrok ik een beetje van, want we moeten pijn durven lijden."

Plaats een reactie

derksen +5722
zondag 20 november 2016 om 19:24
Dolberg fantastisch
Ziyech nog veel meer en beter als fantastisch!
Vind ik leuk
Jozef +17722
zondag 20 november 2016 om 21:27
Die trainer wilde dus eigenlijk dat de verdedigers Dolbergje onder het gras stopten? Dan was het een penalty geweest.

De manier waarop hij zijn goal maakte had alles met klasse te maken en in niks met slecht verdedigen, dus ik vind dat de brave borst een tikkie uit zijn nekkie lult eigenlijk.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

NEC begeleidt 'mooie dame' van Ajax: "Daar schrok ik een beetje van"