Ronaldo trekt lange neus én treurt: De grootste straf in mijn carrière

Ronaldo trekt lange neus én treurt: "De grootste straf in mijn carrière"

Gepubliceerd: maandag 21 november 2016 om 18:24ma 21-11-2016 om 18:24

Cristiano Ronaldo noemt de blessure in de gewonnen EK-finale van Portugal tegen Frankrijk 'de grootste straf' in zijn carrière. Hij viel in de eerste helft uit na een charge van Dimitri Payet.

Ronaldo zag uiteindelijk vanaf de kant hoe Portugal in de verlenging de Europese titel pakte. Na afloop trok hij een lange neus naar de Fransen. "Ze dachten dat ze makkelijk zouden winnen. Ik heb me kapot gelachen", aldus Ronaldo in een interview met France Football.

Toch was het lachen als een boer met kiespijn, omdat Ronaldo zelf geen rol speelde in de verrassende EK-finale. Hij viel na 25 minuten uit. "De blessure was de grootste straf in mijn carrière", blikt de ster van Real Madrid terug. "Ik kon mijn been niet meer buigen. Het was niet de finale waarvan ik had gedroomd."

Het interview met France Football heeft als kop: 'Griezmann zei: Ik haat je'. Omdat de rest van het artikel pas dinsdag verschijnt, ontbreekt daarbij de context. Griezmann en Ronaldo strijden samen met Lionel Messi om de Gouden Bal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws