'Man van glas' maakt naam weer waar: Robben in zandbak en niet op het veld

'Man van glas' maakt naam weer waar: Robben in zandbak en niet op het veld

22-11-2016 10:59
9

Arjen Robben is ook in het Champions League-duel tussen Bayern München en FK Rostov niet van de partij. De rappe rechtsbuiten raakte vorige week zondag in het duel tussen Nederland en Luxemburg geblesseerd aan zijn hamstring en miste ook al de topper tegen Borussia Dortmund van afgelopen zaterdag (1-0 verlies).

In eerste instantie leek de blessure van de 32-jarige Robben mee te vallen. Vorige week werd echter al snel duidelijk dat hij het treffen met Dortmund moest missen. Nu is dus ook duidelijk geworden dat hij het duel met Rostov moet laten schieten. De aanvaller hervatte maandag wel de training van de Duitse club. Hij deed mee met de warming-up, maar ging daarna individueel verder. Ook Manuel Neuer, Arturo Vidal, Javi Martinez en Kingsley Coman zijn wegens pijntjes niet van de partij in Rusland.

Robben kwam dit Bundesliga seizoen pas tot zes wedstrijden in de ploeg van trainer Carlo Ancelotti. Hij scoorde hierin drie keer. In de Champions League kwam de aanvaller drie keer in actie (één doelpunt). Bayern München is al geplaatst voor de volgende ronde van het kampioenenbal.