Manchester United laatste obstakel voor Feyenoord: Net als in De Kuip

Manchester United laatste obstakel voor Feyenoord: "Net als in De Kuip"

dinsdag 22 november 2016 om 19:16

Feyenoord gaat donderdagavond op bezoek op Old Trafford, het imposante stadion van Manchester United. Brad Jones, doelman van de Rotterdammers, weet hoe dat is.

Jones kwam als keeper van aartsrivaal Liverpool al eerder op Old Trafford. "Het is erg leuk als je daar een goed resultaat neerzet", vertelt de Australiër aan Feyenoord TV. "Het is een prachtig en iconisch stadion. Elke voetballiefhebber kent Old Trafford. Spelers zullen het net als hier in De Kuip ook geweldig vinden om op Old Trafford te spelen. We moeten genieten van de ervaring en een goed resultaat maakt het nog mooier."

Bij een overwinning is de knock-outfase van de Europa League een zekerheid. Jones wil echter niet op de zaken vooruitlopen. "Maar het zou fijn zijn om dit wedstrijdritme te behouden. We hebben bewezen dat we kunnen presteren op meerdere fronten. Het vertrouwen groeit als je goed blijft presteren, dus we willen graag Europees overwinteren."

Gemakkelijk wordt het hoe dan ook niet, verwacht de Feyenoord-doelman. "Het zal een zware wedstrijd worden, want het is altijd lastig als je naar Old Trafford moet. We moeten top zijn om tegenstand te kunnen bieden. Ik denk dat we er klaar voor zijn en ik kijk er erg naar uit. Ze hebben een goed team, met sterke spelers."

Poll

Gaat Feyenoord winnen op Old Trafford?

(1124 stemmen)

Plaats een reactie

Sil Meijer +11710
dinsdag 22 november 2016 om 19:24
Heb vertrouwen!! Kom op Feyenoord!! Versla die stomme Mourinho!
Vind ik leuk
Gizmo +3363
dinsdag 22 november 2016 om 19:29
Mocht VP nog met zo'n reclame campagne komen voor weddenschappen, ga er maar gerust op in.

Mijn Feyenoord maatje heeft me verklapt dat MU in d'r eigen nest vernederd gaat worden.

Oh, mijn maatje gelooft ook in een feestje op de Coolsingel in 2017, dus ik geef geen garantie !!
Vind ik leuk
poklane +2241
dinsdag 22 november 2016 om 20:37
Als we dit winnen, wat een stunt zeg, een veel grotere stunt als in de thuiswedstrijd. Ik ben toch bang voor een afstraffing door onze achterhoede. We zullen waarschijnlijk gaan spelen met Nelom, van der Heijden, Tapia en Karsdorp. Als United gewoon goed speelt zit een dikke afstraffing er zomaar in, Fenerbahce ging er ook met 4-1 vanaf.
Vind ik leuk
dinsdag 22 november 2016 om 20:59
United komt met een B elftal dus zou je niet te druk maken. Hun zien de EL vooral als sta in de weg, Feyenoord heeft dus zeker een kans nu. In CL was het een ander verhaal geweest. Als Feyenoord morgen resultaat haalt zie ik het als erg knap maar niet als stunt. Niet teveel na de naam van Dr club kijken op dit moment(:
Vind ik leuk
dinsdag 22 november 2016 om 22:20
Gio zei volgens mij afgelopen weekend dat hij in wedstrijden waar we moeten domineren Nelom een logische keus was. Tegen MU zal dat niet het geval zijn dus lijkt de keus voor Woudenberg het meest logisch maar dat vind ik altijd btw.
[Reactie gewijzigd op dinsdag 22 november 2016 om 22:21]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Manchester United laatste obstakel voor Feyenoord: "Net als in De Kuip"