Bosz snapt niets van kritiek: 'Er zijn een heleboel mensen die elkaar napraten'

Bosz snapt niets van kritiek: 'Er zijn een heleboel mensen die elkaar napraten'

Gepubliceerd: donderdag 24 november 2016 om 21:38do 24-11-2016 om 21:38

Ajax-trainer Peter Bosz snapt niets van de kritiek die Heiko Westermann kreeg na zijn optreden tegen Panathinaikos. De Ajax-trainer oordeelde na afloop dat Westermann een geweldige wedstrijd heeft gespeeld. Ajax versloeg de Grieken met 2-0. 

"Ik vond Westermann geweldig spelen", begint Bosz in gesprek met FOX Sports. "Hij speelde werkelijk geweldig. Hij won al zijn kopduels, alle duels in de lucht heeft hij gewonnen. Hij zat constant goed in de dekking. Weet je, er zijn een heleboel mensen in dit land die elkaar napraten. Dan is het heel makkelijk om er jongens uit te pikken die ze geweldig vinden, maar ook jongens die ze niet geweldig vinden. Ik weiger daar aan mee te doen. Heiko heeft een geweldige wedstrijd voor Ajax gespeeld."

De verslaggever wees op een actie van Westermann, waaruit een grote kans voor Panathinaikos ontstond. "Dan ga ik met jou de wedstrijd terugkijken en dan gaan we er nog heel veel andere jongens uit halen, die ook een verkeerde bal geven. Ik zit naar het totaalplaatje te kijken. Goed is goed, slecht is slecht. Maar ik vond hem vandaag uitstekend spelen. Natuurlijk kan je er altijd momenten uithalen, maar dat is niet waar ik een speler op afreken. Ik kijk naar de totale wedstrijd."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws