Moeizaam seizoen bij ADO: Met Fraser had ik wel een goede band

Moeizaam seizoen bij ADO: "Met Fraser had ik wel een goede band"

Gepubliceerd: vrijdag 25 november 2016 om 16:42vr 25-11-2016 om 16:42

Danny Bakker heeft weleens betere tijden gekend bij ADO Den Haag. De jonge middenvelder kwam dit seizoen pas vier keer in actie bij de eredivisionist. Dat was onder Henk Fraser, de voorganger van trainer Zeljko Petrovic, wel anders. 

De relatie met de Montenegrijnse coach is niet optimaal, vertelt Bakker voor de camera van Omroep West. "Ik kan niet zeggen dat het vlekkeloos verloopt met hem. Met Fraser had ik wel een goede band. Petrovic heeft wat meer keus en laat die vallen op andere spelers. Dat is zijn goed recht."

Fraser - inmiddels in dienst van Vitesse - sprak volgens Bakker regelmatig hardop uit dat hij vertrouwen had in de controleur. "Het is altijd lekker als een trainer dat zegt over je. Dat geeft je veel vertrouwen en een boost. Dat is nu wat anders. Petrovic is niet iemand die een veer in je reet steekt. Maar ik mis dat niet. Ik heb liever dat iemand kritiek geeft waar ik iets mee kan. Dat doet de trainer weleens. Dat vind ik wel fijn."

Plaats een reactie

Andreh +1186
vrijdag 25 november 2016 om 17:34
Ik denk dat Danny al (in het geheim)gesprekken heeft gehad bij Vitesse, dus dit lijkt mij het einde bij ADO.
Heel erg zonde, want dit is een speler met grote mogelijkheden. Heeft niet voor niets verschillende keren voor Oranje (jeugd) mogen uitkomen. Petrovic heeft tactisch totaal geen inzicht, staat zelden bij de trainingen op het veld. Bakker zou altijd moeten spelen, zoals al bijna 2 seizoenen altijd basis speler. En dan zonder dat Danny slecht heeft gespeeld er naast zetten is door "Pipo de Clown" het toppunt van domheid. Petrovic snapt er helemaal niets van. Ook signalen van heel ADO, van de administratie tot het veld, kotsen ze die Petrovic uit. Snap niet dat ik daarover niets lees in de sportbladen, of bij VP. Hoop dat Danny Bakker blijft en Petrovic snel weg is.
[Reactie gewijzigd op vrijdag 25 november 2016 om 17:37]
Vind ik leuk
allround +1826
zaterdag 26 november 2016 om 13:31
Helemaal met je eens andreh. Die pinokkio denkt alleen aan zijn ego. Hij kan niet met mensen omgaan, daarom lopen de spelers ook niet harder voor hem. Danny zegt alleen maar zinnige dingen in dat interview en kijkt ook realistisch naar zich zelf. Daarbij heeft Danny - volgens mij- meer fatsoen en intelligentie in zijn grote teen dan pinokkio in zn hele lichaam. Komt ook omdat hij uit een goed "nest" komt.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws