Pastoor in gesprek: Dat ik niet met hem praat, heeft hij niet zo willen zeggen

Pastoor in gesprek: "Dat ik niet met hem praat, heeft hij niet zo willen zeggen"

30-11-2016 10:13
4

Loris Brogno scoorde afgelopen weekend tijdens de wedstrijd tegen Roda JC (2-2), maar was niet blij met zijn rol als invaller, zo liet hij na afloop duidelijk blijken. De aanvaller, goed voor zeven goals dit seizoen, zat daarom deze week om de tafel met trainer Alex Pastoor.

"Ik heb er wel even met hem over gesproken", zegt Pastoor tegen Voetbal International over de ietwat gefrustreerde reactie van Brogno. "Maar ik vond de berichtgeving wat tendentieus, hij zei niet zoveel verkeerds. Dat hij teleurgesteld is als hij op de bank moet beginnen, vind ik prima. En dat ik niet met hem praat, heeft hij zo niet willen zeggen. Dat is ook onzin natuurlijk, ik leg iedereen uit waarom ik iets doe."

Wedden

Meer odds

Pastoor lijkt vast te houden aan de invallersrol van Brogno omdat hij als hij vanaf de bank komt meer het verschil kan maken. "Ik kan me voorstellen dat die indruk bestaat. Brogno en Thomas Verhaar vind ik vergelijkbare spelers. Ze hoeven niet altijd goed te spelen om rendement te hebben. Ze kunnen uit het niets iets moois doen. We zitten nu eenmaal breed in de keuzes voorin. Gelukkig maar. Ik hoop dat ik wekelijks kan kiezen, maar ik maak er geen duiventil van. Als we met z'n allen naar een hoger niveau willen, moeten we in de basis en op de bank goede spelers hebben", aldus Pastoor.