Van Bronckhorst stomverbaasd na vraag van Turkse journalist: 'Ik ben niet bang'

Van Bronckhorst stomverbaasd na vraag van Turkse journalist: 'Ik ben niet bang'

08-12-2016 07:04
3

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kreeg woensdag aan het einde van de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel met Fenerbahçe ineens een opmerkelijke vraag van een Turkse journalist. Van Bronckhorst zou 'bang' zijn voor het treffen met de Turken.

"Je bent bang, hè?", zei de journalist volgens De Telegraaf tegen Gio. Van Bronckhorst reageert verbaasd en zegt dat hij absoluut niet bang is. "Jawel, ik zie aan hoe je erbij zit dat er twijfel is", vervolgt de Turkse journalist. Van Bronckhorst vraagt zich af waar hij in terecht is gekomen en kijkt stomverbaasd om zich heen. De oefenmeester van Feyenoord wil zich absoluut geen complex aan laten praten.

"Er is helemáál geen twijfel. Het wordt wel een moeilijke klus, maar dat heeft niks met bang zijn te maken. Dat zeg ik alleen uit respect voor de tegenstander en voor de coach. We weten precies wat er van ons wordt verwacht: een overwinning met twee goals verschil en daartoe is dit Feyenoord in staat", reageert Gio. Feyenoord moet donderdag met twee goals verschil winnen van Fenerbahçe om door te gaan in de Europa League.