'Koeman zet zinnen op middenvelders van Internazionale en CSKA Moskou'

'Koeman zet zinnen op middenvelders van Internazionale en CSKA Moskou'

11-12-2016 08:41
3

Ronald Koeman begon uitstekend aan het Premier League-seizoen met Everton, maar inmiddels zit de klad er flink in. De kans is groot dat de Nederlandse manager in januari de transfermarkt op gaat. Ever Banega en Alan Dzagoev zijn in beeld.

Dat melden de Engelse boulevardmedia. Banega verruilde Sevilla afgelopen zomer transfervrij voor Internazionale. In het Giuseppe Meazza wordt nu echter al geen prijs meer gesteld op zijn aanwezigheid. Volgens The Mirror mag de 28-jarige Argentijnse middenvelder voor zo'n 9,5 miljoen euro vertrekken. Everton is reeds in gesprek met Banega, die ook naar Frankrijk en Spanje kan.

Wedden

Meer odds

The Toffees hebben daarnaast aangeklopt bij CSKA Moskou voor Alan Dzagoev. De 26-jarige spelmaker moet op Goodison Park de concurrentie aangaan met Ross Barkley, meldt The Daily Mail. Technisch directeur Steve Walsh van Everton sprak na afloop van het Champions League-duel tussen Tottenham Hotspur en CSKA met de Russische club. Dzagoev heeft zijn zinnen op een overstap gezet.

Koeman zou in januari in totaal liefst vijf nieuwe spelers willen aantrekken. De Nederlander zag de komst van Riechedly Bazoer aan zijn neus voorbij gaan.