Update: 'Hasselbaink heeft geen zin en bedankt vriendelijk voor trainersklus'

Update: 'Hasselbaink heeft geen zin en bedankt vriendelijk voor trainersklus'

13-12-2016 21:50
1

Jerrel Hasselbaink kan snel weer aan de slag als trainer. Althans, dat meldt boulevardkrant The Sun. De oefenmeester die half november werd ontslagen bij Queens Park Rangers kan elders in Engeland aan de slag.

Coventry City ziet het namelijk helemaal zitten in Hasselbaink, zo luidt het gerucht. Zij willen de oud-speler van onder meer Chelsea graag aanstellen om de club te redden. De League One-formatie heeft nu Mark Venus aan het roer staan. Hij is de interim-manager na het vertrek van Tony Mowbray. Met Coventry gaat het echter allesbehalve goed.

Hasselbaink is na zijn ontslag bij QPR clubloos en zoekt naar een nieuwe uitdaging, zo meldt The Sun. Hij leidde Burton Albion eerst bijzonder succesvol en is bereid om een stapje terug te doen om zijn carrière weer nieuw leven in te blazen. De voormalig aanvaller van Leeds United kan bij Coventry onderdeel worden van een meerjarenplan. De 44-jarige Hasselbaink stond slechts 47 wedstrijden aan het roer bij QPR.

Update 13/12 21. 50 uur: Hasselbaink wordt níet de nieuwe manager van Coventry City. De Nederlandse coach heeft besloten om niet aan de slag te gaan bij de League One-formatie, weet Sky Sports. Hasselbaink vindt het nog te vroeg om aan een nieuw avontuur te beginnen, kort na zijn ontslag bij QPR. De oud-international gaat de komende weken op vakantie en wil pas in 2017 weer denken aan een trainersklus. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie