Nieuwe transferoptie voor Memphis: 'Ik denk niet dat hij hier gaat bevriezen'

Nieuwe transferoptie voor Memphis: 'Ik denk niet dat hij hier gaat bevriezen'

13-12-2016 19:46
2

Memphis Depay heeft ondanks zijn marginale rol bij Manchester United over belangstelling niet te klagen. Russische media brachten hem onlangs in verband met Spartak Moskou en dat is volgens Alexey Safonov helemaal geen gek idee.

De in Rusland bekende zaakwaarnemer noemt Memphis en Spartak 'a match made in heaven'. "In Manchester zit hij op de bank, maar Memphis is een ambitieuze man. Ik weet zeker dat hij koste wat kost wil spelen. Spartak kan hem daarbij helpen", zegt Safonov tegen Sportfakt.

Memphis, die ook in de belangstelling van Everton en Fenerbahçe zou staan, is een mogelijke vervanger van Quincy Promes. Voor hem is Liverpool in de markt. Safonov: "Het is geen gek idee. Of Memphis niet gaat bevriezen in Moskou? Dat denk ik niet!"

In Rusland circuleert het gerucht dat Memphis al op bezoek is geweest bij Spartak Moskou voor een oriënterend gesprek. De koploper van de Premjer Liga hoopt hem tot het einde van het seizoen van Manchester United te huren. De Oranje-international speelde dit seizoen pas twintig minuten in de Premier League, verspreid over vier wedstrijden.