Vraagtekens en discussie rond Kuyt bij Feyenoord: 'Geeft zijn status aan'

Vraagtekens en discussie rond Kuyt bij Feyenoord: 'Geeft zijn status aan'

vrijdag 16 december 2016 om 14:06

Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst had vrijdag veel te melden op zijn wekelijkse persconferentie. Hij besprak de situatie en de fysieke gesteldheid van Dirk Kuyt en Sven van Beek, de wedstrijd tussen Ajax en PSV en de transferperiode.

Eerst wacht Vitesse-thuis voor de Rotterdammers. "Vitesse zit in een goede flow, met spelers met kwaliteit, veel snelheid. Van Wolfswinkel weet wat scoren is. Ze hebben meerdere wapens", vertelt Van Bronckhorst, geciteerd door RTV Rijnmond. Hij is nu de trainer van de koploper. "Daar ben ik trots op. Het geeft aan dat we goed presteren, dat is heel positief. We doen mee om de prijzen als we dit doorzetten."

Voor Kuyt is er mogelijk geen rol weggelegd tegen Vitesse, terwijl Steven Berghuis wel speelt. "Er zijn nog wat vraagtekens qua fysiek bij Kuyt. Dat is dus afwachten", stelt Gio volgens het Algemeen Dagblad. "De discussie is er alleen afgelopen wedstrijd geweest tegen AZ. Dat geeft de status van hem aan. Ik vind dat hij daar goed mee omgaat. Met drie goals tegen ADO Den Haag reageren, dat is uitstekend."

Tot slot gaat het over Ajax - PSV en de transferperiode. "Het belangrijkste is dat wij winnen, dan is het alleen maar ideaal, want je weet dat Ajax en PSV tegen elkaar spelen." Gaat Van Bronckhorst zijn Feyenoord-selectie nog versterken in de transferperiode? "We hebben een vrij grote selectie, de jongens die er zijn, hebben optimaal gepresteerd. Maar je weet nooit wat er gaat gebeuren in zo'n transferwindow."

Plaats een reactie

younited +3495
vrijdag 16 december 2016 om 14:26
FC Kuyt meldt zich ook weer..
Vind ik leuk
The Rock +1108
vrijdag 16 december 2016 om 14:29
de zeikzakken ook zo te zien
Vind ik leuk
vrijdag 16 december 2016 om 14:30
Mooie tweet van Gouka. Ik durf het nog sterker te voorspellen; ik acht de kans dat Vitesse speelt zelfs op 100%.
Vind ik leuk
vrijdag 16 december 2016 om 14:34
Dat gezeik over Kuyt.. als hij niet speelt is het een probleem en als die wel speelt is t weer een probleem dat Berghuis ( of een ander ernaast staat ). Zolang er de uitslagen van afgelopen weken worden neergezet heeft Gio altijd gelijk
Vind ik leuk
Teo Smith +11711
vrijdag 16 december 2016 om 14:47
Gouka, de kans dat Vitesse speelt is groot. Hahahaha.
Als ze niet spelen krijgen wij de punten.
Vind ik leuk
vrijdag 16 december 2016 om 16:15
Als fan van Kuyt, mag wat mij betreft op de bank blijven. Wie weet presteert het team juist beter bij zijn afwezigheid. Dit is niet negatief bedoeld, maar waarschijnlijk komen de spelers beter tot hun spel, omdat Kuyt niet "in de weg" staat. Ik bedoel dit team heeft van AZ met 4-0 opgerold uit, dat is toch heel knap

Ik ben benieuwd, als Feyenoord weer overtuigend wint van Vitesse zonder Kuyt, dan zou ik de opstelling voorlopig zo houden. Kuyt zal dan helaas van de veranderende situatie moeten accepteren.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Vraagtekens en discussie rond Kuyt bij Feyenoord: 'Geeft zijn status aan'