Büttner kan zeer snelle transfer maken: 'Concrete interesse voor snelle deal'

Büttner kan zeer snelle transfer maken: 'Concrete interesse voor snelle deal'

18-12-2016 18:38
4

Alexander Büttner keert hoogstwaarschijnlijk niet terug bij Vitesse. Hij is bezig met een nieuw avontuur, omdat zijn contract op korte termijn wordt ontbonden bij Dinamo Moskou. Zijn zaakwaarnemer Aleksandar Bursac denkt er het zijne van.

Vitesse benaderde de entourage van Büttner drie weken geleden, maar nam sindsdien geen contact meer op. "Dan schat ik de kansen op een overgang naar Vitesse klein in", aldus Bursac in het Algemeen Dagblad. "Zoals het er nu voorstaat, zet Alexander zijn carrière in het buitenland voort", spreekt Bursac een eerder bericht tegen. "Daar is concrete interesse. Die deal kan heel snel gesloten worden."

Toch voelt Büttner wel wat voor Vitesse. "Hij is van huis uit Vitessenaar. Zijn salariseisen liggen een dergelijke overgang ook niet in de weg. Alexander heeft bij Manchester United en Moskou goed verdiend. Het gaat hem er om dat hij wedstrijden speelt. Daarop is dit gericht. Eerst moet daarvoor het papierwerk in Moskou zijn geregeld. Daarna hopen we snel zaken te kunnen doen."