Feyenoorder met vertrekwens: 'Duidelijk: Ajax en PSV zijn groter dan Feyenoord'

Feyenoorder met vertrekwens: 'Duidelijk: Ajax en PSV zijn groter dan Feyenoord'

20-12-2016 17:40
30

Pär Hansson staat voor een winters vertrek bij Feyenoord. Hij heeft bij de terugkeer van Kenneth Vermeer en Warner Hahn veel concurrentie bij de Eredivisie-koploper. Opvallend genoeg geeft hij aan dat zijn huidige club minder groot is dan Ajax en PSV.

"Feyenoord is een hele grote club, maar het is duidelijk dat Ajax en PSV nog groter zijn op voetbalvlak. Er ligt meer druk op die clubs", stelt hij in een interview met Alltid Fullsatt. Feyenoord staat boven de twee clubs op de eerste plek in de Eredivisie. "We hebben heel goed gespeeld en hebben het verdiend. Het enige smetje is dat we uit de Europa League zijn geknikkerd door Fenerbahçe."

"De club heeft vele moeilijke jaren achter de rug, maar vorig jaar werd de beker gewonnen en werd Feyenoord derde. Nu staan we bovenaan en dat is fantastisch. Het enige waar ik nog op hoopte: dat ik meer zou spelen. Dat is het enige negatieve", vervolgt Hansson. "Maar bij een grote club als Feyenoord heb je altijd goede keepers. Daar was ik op ingesteld. Het zou sowieso moeilijk worden."

Lees ook: Hansson laat Feyenoord-leiding weten dat hij wil spelen