Ajax-vertrek niet aan de orde: 'Hij gaat mij geen aanbieding doen, weet ik zeker'

Ajax-vertrek niet aan de orde: 'Hij gaat mij geen aanbieding doen, weet ik zeker'

20-12-2016 20:35

George Ogararu kijkt als assistent-trainer van Jong Ajax zijn ogen uit. De Roemeen was eerder als speler actief in Amsterdam, maar werkt nu aan zijn carrière als trainer. 

Een terugkeer naar Roemenië is volgens Ogararu voorlopig nog niet aan de orde. Hij zit prima in Amsterdam, zo laat hij weten aan EuropaFM. "Ik kom voorlopig niet naar Roemenië, omdat ik het momenteel erg goed naar m'n zin heb bij Ajax. De plannen die we hebben gemaakt zijn voor de lange termijn en daar heb ik respect voor. Ik hou echt van wat ik doe."

De reden dat Ogararu bij Ajax blijft is niet vanwege het geld. Als hoofdtrainer van Universatea Cluj uit Roemenië kon hij meer salaris opstrijken. Ogararu baalt dat hij door de clubleiding is weggestuurd. "Ik werd ineens zonder reden ontslagen. We wonnen met 6-0 en iedereen was blij. Nadat we één wedstrijd verloren was het gelijk klaar."

Ogararu werd ook gevraagd wat hij doet als Steaua Boekarest-directeur Gheorghe Becali hem polst voor een functie bij de Roemeense club. "Hij gaat mij geen aanbieding doen, dat weet ik zeker. Ik heb geen problemen met hem, maar de situatie bij de club ziet er niet goed uit. Ik weet niet hoe de spelers van Steaua het zien, maar spelen in een leeg stadion is niet leuk."