Villa ergert zich: 'Mensen hebben soms een hele nare mening'

Villa ergert zich: 'Mensen hebben soms een hele nare mening'

22-12-2016 21:10

David Villa ergert zich aan mensen die de Major League Soccer in de Verenigde Staten niet serieus nemen. De spits van New York City FC, verkozen tot meest waardevolle speler van de competitie, ziet dat de Amerikanen een ontwikkeling doormaken.

"Mensen hebben soms een nare mening. Ik heb gisteren nog gezegd dat als mensen hier drie, vier maanden naar onze wedstrijden zouden kijken, ze er totaal anders over zullen denken", vertelt Villa in gesprek met Uproxx. "Het is onjuist om er zo over te denken. Voor de mensen die deze competitie sterker willen maken, doen dit soort meningen er gelukkig niet toe. Ik heb de MLS nooit als een competitie gezien waarin ik graag wilde afbouwen."

"Als ik dat had gewild, zou ik wel met pensioen gaan en meer tijd met mijn familie spenderen. Ik ben hierheen gekomen omdat ik nog erg competitief ben, sterk wil zijn en historie wil schrijven. Als ik de beslissing neem om te stoppen, keer ik terug naar huis. Want ik heb gedurende mijn loopbaan alles bereikt. Voorlopig ga ik door, want mijn lichaam en geest zijn nog fit. Dit is mijn werk hier."