Update: Veerman compleet verrast door transfergerucht: Onzin, niks van waar

Update: Veerman compleet verrast door transfergerucht: "Onzin, niks van waar"

Gepubliceerd: dinsdag 27 december 2016 om 18:34di 27-12-2016 om 18:34

Een opvallende transfer is in de maak voor Henk Veerman. De bankzitter en cultheld van sc Heerenveen zou met het Zuid-Koreaanse Ulsan Hyundai FC in gesprek zijn over een contract. 

De 25-jarige Veerman ligt in Friesland vast tot komende zomer. Dit seizoen komt de publiekslieveling weinig aan spelen toe bij de huidige nummer vier van de Eredivisie. Veerman heeft zijn zinnen gezet op een nieuw avontuur en Heerenveen kan nog wat geld verdienen aan de oud-speler van FC Volendam door hem in de winterstop te verkopen.

Eerder werd onder meer FC Utrecht gelinkt aan de lange (2.01 meter) spits, maar het lijkt dus een Aziatisch avontuur te worden voor de targetman. KoreaDaily schrijft dinsdag dat Veerman met Ulsan Hyundai in onderhandeling is over een contract. Eerder deze maand schreven Aziatische media ook al over een mogelijke transfer van de spits naar Zuid-Korea. Ulsan Hyundai - tweevoudig landskampioen - zoekt naar een opvolger voor de Franse aanvaller Frederic Mendy. In maart gaat de K-League weer van start. 

Update 11.45: Volgens FeanOnline is Veerman verrast door het opgedoken transfergerucht. De spits zou niet zomaar naar Korea willen vertrekken. Gerry Hamstra, technisch manager van de Friezen, reageerde tegenover FeanOnline op het gerucht. "De feiten zijn dat Henk nog een doorlopend contract heeft met een optie vanuit de club. In januari zal meer duidelijk worden", zegt Hamstra.

Update 18.34: Ook Henk Veerman weet niets van een nakende transfer naar Ulsan Hyundai FC. In Zuid-Korea wordt beweerd dat de cultheld van sc Heerenveen op weg is naar de nummer vier van de K-League. "Complete onzin", aldus Veerman tegen de Leeuwarder Courant. "Niks van waar."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws