'Koeman geeft gas: bod van vijftien miljoen euro op Britse middenvelder'

'Koeman geeft gas: bod van vijftien miljoen euro op Britse middenvelder'

27-12-2016 09:26
4

Will Hughes is de nieuwste naam die door Britse media wordt gelinkt aan Everton. Manager Ronald Koeman zou zo'n vijftien miljoen euro willen betalen voor de talentvolle middenvelder van Derby County, weet dagblad The Sun. 

De 21-jarige Hughes staat in Engeland al een aantal jaar te boek als een groot talent. Het contract van de jeugdinternational loopt over anderhalf jaar af, maar over een nieuwe verbintenis is nog altijd geen overeenstemming bereikt. Daarom zou Championship-club Derby bereid zijn om in januari te luisteren naar interessante aanbiedingen voor Hughes. Everton is één van de geïnteresseerde partijen. 

Koeman is erop gebrand om de selectie van The Toffees op diverse posities te versterken. Tal van spelers zijn in de afgelopen weken gelinkt aan de huidige nummer zeven van de Premier League. Memphis Depay (Manchester United) is één van de doelwitten van Koeman, die ook graag een centrumspits en een aanvallende middenvelder wil toevoegen aan zijn selectie.  Maandag meldde The Sun dat de transfer van Ademola Lookman bijna afgerond is.