'Real Madrid rekent op Pepe-vertrek: lijstje met vier mogelijke opvolgers'

'Real Madrid rekent op Pepe-vertrek: lijstje met vier mogelijke opvolgers'

27-12-2016 16:58
3

Real Madrid rekent op een vertrek van Pepe en dus orïenteert de Spaanse grootmacht zich op de transfermarkt op een nieuwe centrale verdediger. Vier namen passeren revue de revue in sportkrant Marca. 

Een relatief dure optie zou Marquinhos (foto) zijn. De Braziliaanse stopper staat momenteel onder contract bij Paris Saint-Germain. Marquinhos (22) is de afgelopen jaren vaker gelinkt aan Real. Ook FC Barcelona zou de international op de voet volgen. De oud-speler van AS Roma kost minimaal vijftig miljoen euro. Nóg prijziger is Jose Maria Gimenez. De Uruguayaanse verdediger van stadgenoot Atlético Madrid heeft een transferclausule van 65 miljoen euro in zijn contract staan. De komst van de 21-jarige Gimenez lijkt onwaarschijnlijk: Real en Atlético hebben afgesproken géén spelers van elkaar over te nemen. 

Een transfer van Íñigo Martínez (transferclausule: dertig miljoen) is een stuk realistischer. De Bask is pas 25 jaar oud en heeft al meer dan tweehonderd duels gespeeld voor Real Sociedad. Real-trainer Zinedine Zidane zou ook overwegen om na de zomer de kans te geven aan Jesus Vallejo. De negentienjarige stopper staat al onder contract bij de koploper van de Primera Division. Dit seizoen wordt Vallejo verhuurd aan het Duitse Eintracht Frankfurt. 

Lees ook: 'Chinezen komen met jaarsalaris van tien miljoen per jaar voor vedette van Real'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie