Ajax-tegenstander ziet opnieuw spits vertrekken in aanloop naar Europees duel

Ajax-tegenstander ziet opnieuw spits vertrekken in aanloop naar Europees duel

29-12-2016 21:41
9

Opnieuw gunstig nieuws voor Ajax. Legia Warschau, de volgende tegenstander in de Europa League, raakt weer een spits kwijt. Na Nemanja Nikolic vertrekt nu Aleksandar Prijovic.

"Ik ga weg, dat kan ik nu wel bevestigen", aldus Prijovic tegen Super Express. "Mijn missie hier is voorbij. De club heeft mij geholpen en ik heb de club geholpen. Het is nu tijd om te vertrekken." De nieuwe club van de Zwiter komt waarschijnlijk uit China. "Ik denk dat er wel een akkoord komt, want Legia zal mij door de situatie waarin de club zit wel willen verkopen."

Prijovic is de tweede spits die in de winterse transferperiode gaat vertrekken bij Legia. Nikolic vertrok eerder al naar de Verenigde Staten. Hij tekende een contract bij het Chicago Fire van de Nederlanders Michael de Leeuw en Johan Kappelhof.

Het Europa League-duel tussen Ajax en Legia Warschau is op donderdag 16 februari, om 21.05 uur. De eerste wedstrijd wordt gespeeld in Polen, een week later is de Arena het decor van de return. De wedstrijd in Amsterdam begint om 19.00 uur.