'Rusnák-transfer op losse schroeven door plotse interesse uit Premier League'

'Rusnák-transfer op losse schroeven door plotse interesse uit Premier League'

02-01-2017 07:28
2

Dat Albert Rusnák naar de Amerikaanse competitie vertrekt, lijkt nog absoluut geen zekerheid. FC Groningen en Real Salt Lake bereikten onlangs een akkoord over een transfer van de Slowaakse middenvelder, maar nu gooit er ineens nóg een club zich in de strijd voor Rusnák.

Volgens The Sun heeft Swansea City zich in Groningen gemeld bij de middenvelder. Afgelopen week raakte de onderhandelingen over Rusnák in een stroomversnelling. Real Salt Lake meldde zich voor de middenvelder en redelijk snel daarna werd er een deal gesloten. De vraagprijs? Twee miljoen euro. Alles leek erop dat Rusnák er alleen nog persoonlijk uit hoefde te komen met de club uit de Major League Soccer, maar nu komt ineens Swansea om de hoek kijken.

Volgens het Engelse medium heeft de Premier League-hekkensluiter er absoluut geen problemen mee om de vraagprijs van twee miljoen op tafel te leggen, omdat Rusnák 'de redder' van Swansea moet gaan worden. Het is de vraag of Rusnák al een persoonlijk akkoord had met Real Salt Lake en of hij nu bereid is om te luisteren naar het verhaal van Swansea.