Update: Heracles bevestigt deal: 'Van beide kanten hebben we een goed gevoel'

Update: Heracles bevestigt deal: 'Van beide kanten hebben we een goed gevoel'

06-01-2017 17:35
4

Het contract van John Stegeman bij Heracles Almelo wordt deze week verlengd. De onderhandelingen tussen de trainer en de club zitten in de afrondende fase. Zijn huidige contract loopt aan het einde van dit seizoen af.

Heracles sprak eerder de intentie al uit om de verbintenis van Stegeman te verlengen. De nieuwe deal is inmiddels bijna beklonken. "We hebben goede gesprekken gevoerd, het gaat nu nog om de laatste details. Maar dat moet goed komen", zegt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma tegen TC/Tubantia.

Wedden

Meer odds

Stegeman ziet voldoende rek en potentie in Heracles. De oefenmeester denkt in de tweede helft van de huidige competitie stappen te kunnen maken. Heracles staat momenteel negende in de Eredivisie. "Het enige dat dit kan verpesten is als er spelers worden verkocht", aldus Stegeman tegen Voetbal International. "Er sluimert wat interesse, maar ik hoop echt dat we de groep bij elkaar kunnen houden."

De trainer vervolgt: "Als er jongens vertrekken en nieuwe spelers komen, ontstaat er een nieuwe dynamiek. Zoiets kost tijd. In feite kunnen we dan weer opnieuw beginnen en dat wil ik liever niet."

Update 06-01, 14.24 uur: John Stegeman heeft zijn contract bij Heracles met een jaar verlengd, zo weet RTV Oost. De oefenmeester heeft dat onthuld. "Dit is een geweldige club. Ik voel me hier thuis en ik kan me nog prima ontwikkelen als trainer", aldus de trainer, die dus ook volgend seizoen bij Heracles voor de spelersgroep staat.

Update 06-01, 17.35 uur: Heracles Almelo heeft de contractverlenging van John Stegeman via de officiële kanalen bevestigd. De trainer ligt vast tot medio 2018. "We zijn blij dat we met elkaar doorgaan", reageert algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. "Van beide kanten hebben we een goed gevoel om het contract te verlengen. We denken met elkaar verdere stappen in de ontwikkeling te kunnen zetten."