Ajax moet met 10 miljoen over de brug komen: Ajax is geïnteresseerd, jazeker

Ajax moet met 10 miljoen over de brug komen: "Ajax is geïnteresseerd, jazeker"

Ajax heeft wél concrete belangstelling voor Everton Felipe. Dat claimt zijn management AllemanhaBrasil, dat een groot prijskaartje op het Braziliaanse talent heeft geplakt.

"Ajax is geïnteresseerd, jazeker, maar Everton Felipe kost tien miljoen euro. Ik ben er niet zeker van of Ajax dat voor hem zou willen betalen", laat het zaakwaarnemersbureau weten aan Ajax Showtime.

Het is geen geheim dat Felipe (19) is bekeken door scouts van Ajax, dat zich uitgebreid oriënteert op de Zuid-Amerikaanse markt. Zijn komst zou echter geen topprioriteit zijn voor de Amsterdamse club, hoewel dat wordt tegengesproken in Brazilië. Marc Overmars (foto) hoopt in januari nog een buitenspeler op te kunnen pikken.

Felipe is een negentienjarige Braziliaan, die onder contract staat bij Recife. Hij is van nature een rechtsbuiten, maar kan ook uit de voeten aan de linkerkant. Het contract van Felipe bij Recife loopt tot de zomer van 2020. Afgelopen seizoen scoorde de jeugdinternational één keer in 36 competitiewedstrijden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s