Van Bronckhorst hoort Engelse berichten: 'Speler heeft wel iets te vertellen'

Van Bronckhorst hoort Engelse berichten: 'Speler heeft wel iets te vertellen'

05-01-2017 07:39
8

Feyenoord huurt Steven Berghuis dit seizoen van Watford, maar uitspraken van trainer Walter Mazzarri van de Engelse club zorgden voor twijfel. Giovanni van Bronckhorst verwacht dat de 25-jarige aanvaller gewoon in Rotterdam blijft.

Mazzarri vertelde vorige week opeens dat hij overwoog om Berghuis in januari terug te halen naar Londen. Watford moet een aantal spelers missen door de Afrika Cup en kan daarom besluiten om een optie te lichten in het huurcontract en de Oranje-international vervroegd terug te halen. Van Bronckhorst gelooft daar evenwel niet in, laat hij weten aan het Algemeen Dagblad.

"Ik heb de uitspraken van Mazzarri ook gelezen", stelt de Feyenoord-trainer. "Maar er is over dat onderwerp geen contact geweest tussen Watford en Feyenoord, dus dat speelt helemaal niet. Watford mist twee spelers door de Afrika Cup, maar Berghuis heeft afgelopen zomer natuurlijk niet zomaar voor Feyenoord gekozen."

"Bovendien heeft de speler zelf ook nog wel iets te vertellen voor er zo'n besluit kan worden genomen. Hij is hier in Marbella en ik denk dat hij gewoon bij ons zal blijven", besluit Van Bronckhorst, die in de eerste seizoenshelft de beschikking had over Dirk Kuyt, Jens Toornstra, Bilal Basacikoglu en Berghuis voor twee plekken.