Willem II zet verdediger in de wacht: 'Begrijp dat ze nog geen beslissing nemen'

Willem II zet verdediger in de wacht: 'Begrijp dat ze nog geen beslissing nemen'

05-01-2017 21:06
2

Dico Koppers weet op dit moment nog niet hoe zijn sportieve toekomst eruit ziet. De verdediger beschikt bij Willem II over een aflopende verbintenis, maar het is niet zeker dat de club langer met hem doorgaat.

Koppers miste door blessureleed een groot deel van de eerste seizoenshelft. "Ik begrijp wel dat Willem II nog geen beslissing kan nemen", aldus de 24-jarige speler in gesprek met het Brabants Dagblad. De linksback, die ook wel eens als linkermiddenvelder wordt gebruikt, zal het nieuwe kalenderjaar aangrijpen om de clubleiding van de Tilburgers te overtuigen van zijn kwaliteiten. Ondertussen heeft ADO Den Haag belangstelling getoond.

Voor die club speelde Koppers, die de jeugdopleiding van Ajax doorliep, al eens in het verleden. In 2015 besloot Willem II om de verdediger over te nemen van FC Twente. Koppers heeft de intentie om het seizoen sowieso in Tilburg af te maken. Een andere Willem II-speler die door de club in de wacht is gezet is Derrick Tshimanga. Willem II beslist pas later in het seizoen of het de speler een aanbieding doet.