Swansea test geduld Narsingh: 'We weten dat hij talentvol is, meer is het niet'

Swansea test geduld Narsingh: 'We weten dat hij talentvol is, meer is het niet'

Gepubliceerd: vrijdag 6 januari 2017 om 08:56vr 06-01-2017 om 08:56

Luciano Narsingh is een speler die in de gaten wordt gehouden door Swansea City. Dat stelt Paul Clement, de nieuwe manager van de nummer negentien van de Premier League.

Het is geen geheim dat Swansea belangstelling heeft voor Narsingh, maar van een deal met PSV is nog geen sprake. Clement lijkt eerst nog zijn oordeel te moeten vellen voordat de transfer wordt afgerond. In de tussentijd heeft PSV toestemming gegeven aan Swansea om te onderhandelen met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Narsingh.

"Hij is een speler die door ons in de gaten wordt gehouden, maar we hebben nog geen beslissingen genomen over spelers die komen of vertrekken", zegt Clement over Narsingh tegen Sky Sports.

De nieuwe Swansea-manager kent Narsingh van de Champions League-wedstrijd tussen Bayern München en PSV, waarin de 26-jarige PSV'er fraai scoorde. Clement was tot voor kort assistent-trainer bij Bayern. "Toen we met Bayern tegen hem speelden, scoorde hij in de wedstrijd in Eindhoven. We weten dat hij talentvol is, maar meer is het op dit moment niet."

Lees ook: PSV'er bezig aan laatste dagen in Eindhovense dienst: "Hopelijk komt het rond"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Swansea een mooie club voor Narsingh?

Ja
83%
Nee
17%
(185 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws