'Twee jaar geleden in de basis bij Feyenoord en nu kan ik er niks meer van?'

'Twee jaar geleden in de basis bij Feyenoord en nu kan ik er niks meer van?'

06-01-2017 10:05
4

Elvis Manu wil iedereen laten zien dat hij nog steeds kan voetballen. De voormalig aanvaller van Feyenoord gaat bij Go Ahead Eagles aan de slag en reageerde verbaasd op het feit dat hij haast vergeten lijkt.

"Wat me de laatste weken is opgevallen? Hoe snel de mensen vergeten", zegt Manu tegenover Voetbal International. "Twee jaar geleden speelde ik nog in de basis bij Feyenoord en nu zou ik er niks meer van kunnen. Dat beeld wil ik graag de wereld uithelpen."

Go Ahead huurt hem van Brighton & Hove Albion, maar Manu kon wellicht ook elders terecht. De subtop durfde het niet aan. "Er was wel interesse, maar er was inderdaad twijfel. Of ik het niveau nog aankon... Go Ahead was direct concreet en wilde meteen zaken doen. Hun verhaal klonk goed."

Manu kreeg in Deventer het vertrouwen, dat ontbrak in Engeland. En hij kan weer naar De Kuip. "Ik heb gehoord dat we in april in De Kuip spelen. Natuurlijk is dat bijzonder. Dat is mijn club, daar ben ik opgegroeid. Toch wil ik daar niet te veel mee bezig zijn."