'Zeer opmerkelijke wending: toekomst Van den Brom niet zeker bij AZ'

'Zeer opmerkelijke wending: toekomst Van den Brom niet zeker bij AZ'

07-01-2017 09:08
36

AZ gaat mogelijk niet verder met trainer John van den Brom. De oefenmeester staat zelf open voor een langer verblijf bij de Alkmaarders, zo meldt De Telegraaf. De clubleiding heeft echter twijfels.

Het bestuur van AZ heeft flinke ambities en wil structureel meedoen met de top-drie. Maar de leiding heeft er niet alle vertrouwen in dat die doelstelling met Van den Brom wordt gerealiseerd. Van den Brom heeft een aflopend contract bij de Alkmaarders, met daarin een optie die voor 1 maart gelicht moet worden. Tot die tijd heeft hij dan ook de tijd om de leiding te overtuigen.

Inmiddels heeft er een evaluatiegesprek plaatsgevonden tussen Van den Brom en technisch directeur Max Huiberts. Daarin is niet over de toekomst van de trainer gesproken. Het dagblad meent dat er momenteel sprake is van radiostilte vanuit de technische leiding. Dat kan erop duiden dat Van den Brom na dit seizoen vertrekt bij AZ. Het zou opmerkelijk zijn, omdat Van den Brom als derde en vierde eindigde en overwintering in de Europa League heeft veiliggesteld.