Van Bronckhorst: Spelers halen wil niet altijd zeggen dat het beter gaat

Van Bronckhorst: "Spelers halen wil niet altijd zeggen dat het beter gaat"

07-01-2017 10:27
5

Giovanni van Bronckhorst hoeft niet zo nodig de transfermarkt op. De trainer van Feyenoord is tevreden over de huidige groep. Bovendien vindt de keuzeheer dat een nieuwe speler niet per se een aanwinst hoeft te zijn.

"Spelers halen wil niet altijd zeggen dat het beter gaat", zegt Van Bronckhorst in De Telegraaf. "De groep is groot, er is voldoende concurrentie en de dynamiek en de sfeer in de groep zijn goed. Dat proces moet doorgaan. Er is voor mij geen reden om er op dit moment spelers bij te halen. Je merkt gewoon dat het goed loopt. In de wedstrijden, op de trainingen, maar ook hier in het hotel, merk je dat het een groep is, die naar elkaar toegegroeid is."

Wedden

Meer odds

Feyenoord bivakkeert deze week in het Spaanse Marbella om zich voor te bereiden op het tweede deel van de competitie. "We kunnen fantastisch werken. Ik ken deze locatie al van de tijd met Ronald Koeman. Het veld is nog beter dan het was. Het is ideaal, nog beter dan ik gewend was. Het trainingskamp in Dubai was qua alles het beste van de afgelopen vijf jaar, maar dit zit er net onder."