'Spreekwoordelijke druppel voor Lukaku: topspits wil Koeman verlaten'

'Spreekwoordelijke druppel voor Lukaku: topspits wil Koeman verlaten'

09-01-2017 09:28
4

Romelu Lukaku baalt bij Everton. De Belgische spits leek van plan om een nieuw miljoenencontract te tekenen bij de club van manager Ronald Koeman, maar wil nu toch vertrekken.

Het Nieuwsblad weet dat de uitschakeling in de FA Cup, tegen Leicester City, hem zwaar valt. Daardoor ziet hij opnieuw een prijs aan zijn neus voorbijgaan. Lukaku aast op zilverwaar en de FA Cup was een mooie geweest voor op zijn cv. De spits heeft tot op heden nog niets kunnen winnen met Everton, ook al ambieert de club een plaatsje in de subtop.

Everton wil graag met hem doorstoten, biedt een contract met een prachtig salaris, maar dat interesseert Lukaku niet meer. Zijn krabbel staat dan ook niet onderaan de verbintenis. Lukaku zou al een mooi aanbod op zak hebben uit de Chinese Super League. De 23-jarige aanvaller wil echter helemaal niet naar China, maar wel naar een Europese topclub.

Voorlopig heeft de Belg echter pech. Everton weigert om hem te laten gaan in januari. Tenzij er een monsterbod komt, moet Lukaku in ieder geval tot de zomer wachten.