'Spreekwoordelijke druppel voor Lukaku: topspits wil Koeman verlaten'

  'Spreekwoordelijke druppel voor Lukaku: topspits wil Koeman verlaten'

  maandag 9 januari 2017 om 09:28

  Romelu Lukaku baalt bij Everton. De Belgische spits leek van plan om een nieuw miljoenencontract te tekenen bij de club van manager Ronald Koeman, maar wil nu toch vertrekken.

  Het Nieuwsblad weet dat de uitschakeling in de FA Cup, tegen Leicester City, hem zwaar valt. Daardoor ziet hij opnieuw een prijs aan zijn neus voorbijgaan. Lukaku aast op zilverwaar en de FA Cup was een mooie geweest voor op zijn cv. De spits heeft tot op heden nog niets kunnen winnen met Everton, ook al ambieert de club een plaatsje in de subtop.

  Everton wil graag met hem doorstoten, biedt een contract met een prachtig salaris, maar dat interesseert Lukaku niet meer. Zijn krabbel staat dan ook niet onderaan de verbintenis. Lukaku zou al een mooi aanbod op zak hebben uit de Chinese Super League. De 23-jarige aanvaller wil echter helemaal niet naar China, maar wel naar een Europese topclub.

  Voorlopig heeft de Belg echter pech. Everton weigert om hem te laten gaan in januari. Tenzij er een monsterbod komt, moet Lukaku in ieder geval tot de zomer wachten.

  Plaats een reactie

  Teo Smith +19447
  maandag 9 januari 2017 om 09:32
  Lekker het seizoen af maken en dan naar Juve of zo.
  Vind ik leuk
  Sazzz +10933
  maandag 9 januari 2017 om 09:35
  Dat de ploeg problemen heeft is hijzelf toch ook debet aan? Zoveel scoort hij nou ook weer niet
  Vind ik leuk
  maandag 9 januari 2017 om 11:12
  Hij is natuurlijk een wereldspit met een brok aan ervaring. Al 23 jaar en dan nog niks gewonnen. Dan is het natuurlijk een schande dat je nog niets gewonnen hebt terwijl hij er 100 per seizoen inlegd.

  Nee ik snap er ook weinig van.
  Vind ik leuk
  maandag 9 januari 2017 om 11:58
  Strik erom en heel snel weg. Die gozert kan er werkelijk geen reet van. Sterk lichaam maar de techniek van een boomstam. Zo lopen er honderden in het betaalde voetbal.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Spreekwoordelijke druppel voor Lukaku: topspits wil Koeman verlaten'