Boze Beenhakker: Die kleine is een piranha, hè. Die bijt zich in je vast

Boze Beenhakker: "Die kleine is een piranha, hè. Die bijt zich in je vast"

10-01-2017 10:07
5

Leo Beenhakker roept al jarenlang dat hij zijn gezicht nooit meer laat zien bij Feyenoord, maar als de Eredivisie-koploper aan het einde van het seizoen de landstitel pakt, lijkt hij bereid  om van dat standpunt af te wijken. Don Leo, die in 1999 zélf kampioen werd met de Rotterdamse grootmacht, vertelt dat in de VARA Gids. 

Mario Been heeft al een paar keer tegen Beenhakker gezegd dat hij erbij móet zijn wanneer Feyenoord een eventuele kampioenswedstrijd speelt. "Nou, dat zal nog heel wat overredingskracht vergen voor Mario. Maar die kleine is een piranha, hè. Die bijt zich in je vast. Dus wie weet...", reageert de oud-trainer.

"Hoe dan ook: ik hoop van harte dat Feyenoord kampioen wordt. Al is het alleen maar voor die drie Mourinho'tjes van me, met wie ik als trainer zo fijn heb gewerkt", doelt Beenhakker op Giovanni van Bronckhorst, Jean-Paul van Gastel en Jan Wouters, de hoofd- en assistent-trainers in De Kuip. "Het zou geweldig zijn als ze het stokje na achttien jaar van me overnemen."