Transfer doet pijn bij tobbend PEC: 'Ik hoop dat hij het goed gaat doen, maar...'

Transfer doet pijn bij tobbend PEC: 'Ik hoop dat hij het goed gaat doen, maar...'

10-01-2017 11:33
4

PEC Zwolle werd tijdens de winterstop onaangenaam verrast door het vertrek van Wout Brama naar FC Utrecht. PEC-trainer Ron Jans betreurt de transfer van de routinier, vertelt hij aan Voetbal International. 

"In het contract van Wout zat een clausule. FC Utrecht was er snel bij", aldus Jans. "Ik hoop dat Wout het goed gaat doen in Utrecht, maar voor ons is het wel een verlies." Danny Holla, die in de zomer op amateurbasis werd vastgelegd door PEC, blijft behouden voor de nummer zestien van de Eredivisie. Dat doet de trainer goed.

"Danny had een soortgelijk contract en dus heeft de club direct doorgepakt. Ik ben blij dat hij het seizoen bij ons af kan maken. Danny heeft bewezen heel belangrijk te zijn voor PEC." Voor het einde van de maand hoopt PEC één of meerdere nieuwe spelers te kunnen begroeten. Over de targets van PEC blijft Jans zwijgzaam. 

"In gesprek met de NOS werd mij gevraagd naar Lars Veldwijk en Tomas Necid, twee jongens die hier hebben gespeeld. Ik heb gezegd dat ik de situatie van Lars niet kende. Die is vrij recent naar België gegaan. Daarbij heb ik aangegeven dat een speler als Tomas altijd welkom is bij een club als PEC. Meer ook niet."