Update: 'PEC Zwolle maakt serieus werk van terugkeer en is in gesprek'

Update: 'PEC Zwolle maakt serieus werk van terugkeer en is in gesprek'

04-01-2017 13:44
5

PEC Zwolle houdt Tomas Necid in de gaten. De Tsjechische spits speelde eerder in de Hanzestad. De huidige nummer zestien van de Eredivisie ziet deze transferperiode het liefst twee versterkingen komen.

Ron Jans geeft bij de NOS aan Necid te volgen. "Necid speelt op dit moment niet bij Bursasspor, dus dat zou heel mooi zijn", aldus de trainer van de voormalig bekerwinnaar.

Wedden

Meer odds

Jans ziet graag een aanvaller en middenvelder komen. "Alleen moeten we geen overhaaste beslissingen nemen", zegt hij in De Stentor. "We moeten voor kwaliteit gaan en dat is heel moeilijk met onze beperkte financiële mogelijkheden."

Het is aan technisch directeur Gerard Nijkamp om aan de wens van Jans te voldoen. PEC zag Wout Brama verrassend genoeg verkassen naar FC Utrecht. De tegenvallende PSG-huurling Gustavo Hebling mag daarnaast ook weg. Beiden zijn spelers uit de as. Nijkamp: "We kijken of we ons daar kunnen versterken."

Update 13.44 uur: PEC Zwolle maakt serieus werk van de terugkeer van Thomas Necid. De spits is in gesprek met de Blauwvingers, meldt Voetbal International woensdagmiddag.