Blessurenieuws bij PSV: twee aanvallers missen hervatting Eredivisie

Blessurenieuws bij PSV: twee aanvallers missen hervatting Eredivisie

11-01-2017 07:18
15

Luciano Narsingh en Jürgen Locadia ontbreken komend weekend als PSV de competitie hervat tegen Excelsior. Narsingh liep een kuitblessure op tijdens het trainingskamp in Spanje, terwijl Locadia nog herstellende is van een knieblessure.

"De situatie van Luciano wordt per dag bekeken. Hij wordt behandeld door de fysiotherapeuten", vertelt trainer Phillip Cocu in gesprek met De Telegraaf. Op de achtergrond speelt bovendien nog altijd de vertrekwens van Narsingh, want de aanvaller mag bij een goed bod weg bij de Eindhovenaren. Swansea City lijkt de grootste kanshebber om Narsingh deze winter te strikken, maar is nog niet concreet geworden. 

Naast Narsingh ontbreekt ook Locadia bij PSV. De aanvaller staat al geruime tijd langs de zijlijn met een slepende knieblessure. Onlangs werd hij geopereerd. De bedoeling is dat de rechtspoot na zijn kijkoperatie vanaf volgende week de individuele training hervat, om vervolgens langzaam toe te werken naar een rentree. De verwachting is dat Locadia nog minimaal drie tot vier weken buitenspel staat.