'Koeman jaagt met Everton op PSV-bekende; ook Southampton heeft interesse'

'Koeman jaagt met Everton op PSV-bekende; ook Southampton heeft interesse'

woensdag 11 januari 2017 om 17:45

Steeds meer clubs hebben interesse in Oscar Hiljemark. De oud-speler van onder meer PSV stond al in de belangstelling van Spartak Moskou en Atalanta, maar nu hebben ook Everton, Southampton, Watford en Norwich City zich gemeld. 

Dat weet HITC Sport te melden. In de zomer van 2016 liet Atalanta al weten dat er interesse was richting Hiljemark, op dit moment onder contract bij Palermo. Eind december kwam daar de interesse van Spartak Moskou bij en nu zijn daar dus drie clubs uit de Premier League en één club (Norwich) uit het Championship, het tweede niveau van Engeland, bijgekomen. 

Hiljemark doorliep zijn jeugdopleiding in het Zweedse Elfsborg, bij IF Elfsborg. In de winter van 2013 vertrok hij naar PSV, waar hij anderhalf seizoen veel wedstrijden speelde. In het seizoen 2014/2015 werd echter duidelijk dat Hiljemark niet meer voorkwam in de plannen van Phillip Cocu. Palermo werd de nieuwe club van Hiljemark. In zijn eerste seizoen speelde hij direct alle wedstrijden. In de 38 duels die hij speelde, kwam hij vier keer tot scoren. Ook in het huidige seizoen speelt Hiljemark vooralsnog alle wedstrijden. 

Plaats een reactie

woensdag 11 januari 2017 om 17:54
Precies zo'n speler als Marten de Roon, niet via de Nederlandse top zich omhoog proberen te werken!
Daardoor speelt De Roon nu in de Premier League bij Middlesbrough en doet het daar zeer goed!
Hiljemark is niet echt geslaagd bij PSV en mag waarschijnlijk via Palermo ook weer een stapje omhoog maken, dat vind ik toch wel mooi om te zien.
Zie De Roon in de zomer ook wel weer een stap omhoog maken naar bijvoorbeeld een Everton of Southampton.
[Reactie gewijzigd op woensdag 11 januari 2017 om 17:55]
Vind ik leuk
Teo Smith +19294
woensdag 11 januari 2017 om 17:55
Knap al vond ik hem bij PSV ook niet zo slecht spelen alleen hij had er veel concurrentie.
Vind ik leuk
woensdag 11 januari 2017 om 18:09
@Teo Smith
Klopt, had je mij toen gevraagd of ik De Roon graag bij Ajax had willen zien toen hij van Heerenveen naar Atalanta ging dan had ik nee gezegd.
Alleen het niveau wat hij nu heeft en aan het einde had bij Atalanta, ja dan had ik hem als verdedigende middenvelder nu wel bij Ajax willen zien wanneer er geen Schöne was.
Daarom vind ik het knap hoe zulke spelers zich zo omhoog werken en beter worden!
Heb hem in mijn carrière met Ajax in FIFA 17 ook gehaald, met een potentie van 81 is hij geen slechte CVM om er dan bij te hebben :-p

Wanneer Hiljemark bij PSV speelde was het meestal wel een voldoende in mijn ogen, uitzonderingen daar gelaten maar hij is zeker niet geflopt.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Koeman jaagt met Everton op PSV-bekende; ook Southampton heeft interesse'