Van den Berg de held van Reading: 'Ook hier pakt hij zijn kaartjes'

Van den Berg de held van Reading: 'Ook hier pakt hij zijn kaartjes'

woensdag 11 januari 2017 om 21:46

Joey van den Berg heeft zijn draai gevonden in Engeland. Volgens Brian Tevreden, technisch manager bij Reading, lopen de supporters van de Championship-club weg met de voormalige middenvelder van sc Heerenveen.

Van den Berg koos afgelopen zomer voor de club waar ook Jaap Stam (coach) en Roy Beerens onder contract staan. De middenvelder is een vaste waarde in het elftal dat in de top van het op een na hoogste Engelse niveau meedraait. "Jaap kwam met Joey. Uiteindelijk kon ik me daar wel in vinden, want Joey is het type dat wel in Engeland kan spelen. We hebben de plusjes en minnetjes naast elkaar gezet en daarna ben ik hem gaan halen. Joey is agressief, wil hard werken en heeft een goede mentaliteit", vertelt Tevreden aan VICE Sports.

"Hij pakt hier ook zijn kaartjes, maar de fans zijn helemaal gek van hem", vervolgt de technisch manager. "Ik denk dat dit een competitie is die bij hem past. Ook Roy  Beerens verbaast me tot nu toe. Hij blijft fit. Ik had laatst wel kritiek op hem dat hij meer goals moest maken. Volgens mij scoorde hij daarna meteen twee goals. Dat was een mooie respons."

Plaats een reactie

LarsNL16 +2372
woensdag 11 januari 2017 om 22:16
Volgens mij is Brian Tevreden ;)
Vind ik leuk
donderdag 12 januari 2017 om 01:19
Mitchell ook hoor!
Vind ik leuk
donderdag 12 januari 2017 om 00:48
Klinkt goed! En als we het iemand gunnen is het "onze" Joey. Voetballend niet de beste, maar verzaken zal hij nooit. Championsship past perfect bij hem.
Vind ik leuk
donderdag 12 januari 2017 om 01:17
Ben het er mee eens dat de Championship hem op het lijf is geschreven!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Van den Berg de held van Reading: 'Ook hier pakt hij zijn kaartjes'