'MSN' repareert schade voor Barcelona ondanks tegentreffer Cillessen

  'MSN' repareert schade voor Barcelona ondanks tegentreffer Cillessen

  woensdag 11 januari 2017 om 23:10

  FC Barcelona heeft ten koste van Athletic Bilbao de kwartfinales van de Copa del Rey bereikt. De Catalanen poetsten thuis de 2-1 nederlaag van vorige week in San Mames weg: 3-1.

  Barcelona startte in Camp Nou met Jasper Cillessen in het doel. De oud-Ajacied moet in de competitie en Champions League Marc-André Ter Stegen voor zich dulden in de pikorde, maar mag het in de beker laten zien. De doelman zag hoe Barcelona moeizaam begon aan de wedstrijd, maar tien minuten voor rust wel op voorsprong kwam. Luis Suarez tekende met een fraaie volley voor zijn honderdste doelpunt in Catalaanse dienst.

  In de tweede helft deed ook Neymar eindelijk weer eens van zich doen spreken. De Braziliaan had al sinds 19 oktober niet meer gescoord voor de ploeg van trainer Luis Enrique, maar maakte een einde aan die reeks. Neymar benutte een zelf verkregen strafschop en leek het duel te beslissen. Het was echter Saborit die Bilbao uit het niets weer helemaal terugbracht in de wedstrijd. Met een tegendraadse kopbal klopte hij Cillessen en bracht hij de stand over twee duels gezien weer in evenwicht.

  Twaalf minuten voor het einde van de wedstrijd stond Messi echter op. De Argentijn was in de heenwedstrijd al trefzeker vanuit een vrije trap, deed dat kunstje enkele dagen terug over in de competitiewedstrijd bij Villarreal en trof ook nu doel uit een vrije trap. Via de binnenkant van de paal zeilde zijn inzet binnen. Messi bracht Barcelona zodoende alsnog een ronde verder.

  Plaats een reactie

  woensdag 11 januari 2017 om 23:31
  Verdiende zege. Jammer dat de scheids weer matig was, maar gelukkig hebben we Messi wat een baas wauw. Barcelona heeft het zichzelf moeilijk gemaakt, op na de kwart finale! Wie is de volgende
  Vind ik leuk
  goedemorgen +2892
  donderdag 12 januari 2017 om 00:08
  Wat was Messi weer geweldig, een vrije trap scoren nadat de keeper zich blindstaarde op de hoek waar hij de laatste 20 vrije trappen op schoot (fout van de keeper).
  Maar goed, aan elk doelpunt gaat een fout vooraf.

  Met vriendelijke groet,

  Always Coca Cola
  Vind ik leuk
  Midden-Noord +78612
  donderdag 12 januari 2017 om 01:11
  Heb jij ook een poster boven je bed hangen?
  Vind ik leuk
  pdavie +433
  donderdag 12 januari 2017 om 07:03
  Zei toch dat we er niet uit lagen...;-))
  Vind ik leuk
  Zippy +3722
  donderdag 12 januari 2017 om 08:00
  Het zijn toch heerlijke momenten in het leven: Messi.
  Wat het voetbal mooi maakt: het aan de bal zijn van deze speler.
  En wat stond luchtdekker Cillessen weer goed opgesteld bij het tegendoelpunt.

  Vind ik leuk
  Liwwadder +3977
  donderdag 12 januari 2017 om 08:02
  Hey heeft Cillessen eens gewonnen dus. Ja 2 puike goals en penalty.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'MSN' repareert schade voor Barcelona ondanks tegentreffer Cillessen