Ook Argentijnse aanvaller op lijstje Overmars: 'Hebben navraag gedaan'

Ook Argentijnse aanvaller op lijstje Overmars: 'Hebben navraag gedaan'

Gepubliceerd: vrijdag 13 januari 2017 om 00:00vr 13-01-2017 om 00:00

Cristian Pavón is de volgende naam die kan worden toegevoegd aan de inmiddels lange lijst van vermeende Ajax-doelwitten. Volgens zaakwaarnemer Fernando Hidalgo heeft Ajax onlangs bij hem geïnformeerd naar zijn cliënt. 

Pavón is een twintigjarige vleugelaanvaller die onder contract staat bij Boca Juniors. "Ajax heeft bij mij navraag gedaan", vertelde Hidalgo donderdagavond tijdens de Argentijnse radioshow Closs Continental. 

Sinds 2014 draagt Pavón het blauw-gele tenue van topclub Boca. In november werd de rechtspoot door Engelse media nog gelinkt aan Liverpool. Hij heeft diverse interlands namens Argentinië onder 20 jaar op zijn naam staan en nam in de zomer van 2016 met zijn vaderland deel aan de Olympische Spelen. Pavón ligt vast tot medio 2020. 

Ajax wordt de laatste weken aan tal van aanvallers gelinkt. Het is bekend dat de nummer twee van de Eredivisie graag een extra rechtsbuiten wil aantrekken. Donderdag dook in Israël een gerucht op over Maor Buzaglo, een 28-jarige international van Hapoel Beer Sheva.  

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws