'Bij Feyenoord zei hij: 'Niet te geloven, maar jij bent gewoon normaal!''

'Bij Feyenoord zei hij: 'Niet te geloven, maar jij bent gewoon normaal!''

13-01-2017 09:15
2

Lex Immers heeft onlangs voor een opvallende transfer gezorgd. Hij stapte transfervrij over van Cardiff City naar Club Brugge, maar de deal komt eigenlijk helemaal níet uit de lucht vallen, ook al leek dat er wel op.

Immers kent Club namelijk al langer, als kind volgde hij de Belgische grootmacht op de voet. "Door de vriendschapsband die de fans van ADO met Club hebben, ben ik wel vaak naar Brugge gegaan. Toen ik hoorde dat Club Brugge bij de ploegen was die geïnteresseerd waren, was mijn keuze al heel snel gemaakt", vertelt de oud-Feyenoorder in gesprek met Het Laatste Nieuws.

Wedden

Meer odds

In het verleden werd zijn naam ook al meermaals in verband gebracht met de Belgen. "Het bestuur heeft mij voorheen al twee keer willen halen en het contact is altijd gebleven. Dat ik nu bij Club speel, vind ik heel mooi", aldus Immers, die wel moet afrekenen met vooroordelen. "Dat was een probleem in het verleden en ook nu nog af en toe. Mensen die mij niet kennen, hebben vaak vooroordelen."

"Toen ik bij Feyenoord arriveerde, stapte de materiaalman na twee weken op mij af. 'Niet te geloven, maar jij bent gewoon normaal!' Zo ben ik. Natuurlijk zijn er in het verleden wel eens dingen gebeurd. Maar als je ouder wordt, krijg je ervaring en word je volwassen", besluit hij.