Hull heeft tweetal te pakken: naast verguisde Koeman-kracht nog een versterking

Hull heeft tweetal te pakken: naast verguisde Koeman-kracht nog een versterking

13-01-2017 12:58
0

Hull City heeft in de winterse transferperiode een dubbelslag geslagen. De Engelsen hebben zich versterkt met Evandro en Oumar Niasse, zo maakt Hull via de officiële kanalen bekend.

Niasse wordt voor een half seizoen gehuurd van Everton, de club van manager Ronald Koeman. De huurdeal hing al even in de lucht en is vrijdag officieel beklonken. Niasse werd in 2015 voor maar liefst achttien miljoen euro binnengehaald door Everton, maar de Senegalees kon geen potten breken bij de Engelse subtopper. In totaal speelde hij zeven wedstrijden voor Everton. Bij Hull hoopt Niasse op meer speeltijd.

Evandro heeft een contract voor tweeënhalf jaar getekend bij Hull. De Braziliaanse middenvelder komt over van FC Porto. Dit seizoen kwam hij niet voor in de plannen van Porto-trainer Nuno. Zijn enige optreden dit seizoen was in de Champions League. 

Het tweetal moet Hull behoeden voor degradatie uit de Premier League. De club staat momenteel op een troosteloze laatste plek, met een achterstand van twee punten op nummer negentien Swansea City. Eerder deze maand stelde Hull Marco Silva aan als nieuwe manager.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s