'Wisselvallige' Feyenoorder: Daar heb ik niet 1, 2, 3 een antwoord op

'Wisselvallige' Feyenoorder: "Daar heb ik niet 1, 2, 3 een antwoord op"

13-01-2017 13:27
2

Rick Karsdorp is klaar voor de titelstrijd met Feyenoord. Het interesseert hem niet dat veel mensen hem naar de titelkoorts vragen. De rechtsback belooft over zijn eigen spel in ieder geval beterschap.

"Ik was in de winterstop twee weken in Curaçao, daar waren veel Nederlanders. Dus ik heb het heel veel gehoord, dat van de titelkoorts, maar dat vind ik helemaal niet erg", aldus Karsdorp tegenover RTV Rijnmond. Wat zijn antwoord is? "Als ik een mening heb, zeg ik dat gewoon tegen de mensen. Natuurlijk hoop ik dat we kampioen worden. Maar het seizoen is nog lang. We staan er nu goed voor, dat moeten we vasthouden."

Op zondag wacht een pot tegen Roda JC, dat de bus geregeld parkeert voor het eigen doel en op kunstgras speelt. Is dat een nadeel? "Nee totaal niet. Op het trainingscomplex hebben we ook een stuk kunstgras. Daar trainen we regelmatig op. Zondag wacht Roda, dan trainen we van tevoren op kunstgras. Als je voetballer bent, moet je op alle velden kunnen spelen, ook op kunstgras."

Karsdorp heeft in de tweede seizoenshelft nog een eigen doelstelling. "Vorig seizoen had ik een topseizoen, wonnen we de beker. Dit seizoen begon ik goed, daarna werd het iets minder. Ik ben nog te wisselvallig, dat moet beter. Daar heb ik de tweede seizoenshelft voor", meent hij. Hoe het komt? "Daar heb ik niet 1, 2, 3 een antwoord op. Het moet in ieder geval beter, daar gaan we vol voor."