Feyenoord-huurling: Debuut? Ik zie het meer als een rentree in de Eredivisie

Feyenoord-huurling: "Debuut? Ik zie het meer als een rentree in de Eredivisie"

13-01-2017 16:34
10

Warner Hahn hoopt de komende maanden bij Excelsior weer wedstrijdritme op te doen, maar vooral ook te laten zien wat hij in zijn mars heeft. De Feyenoord-huurling 'debuteert' zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen PSV.

"Debuut? Ik zie het meer als een rentree in de Eredivisie", reageert Hahn op de website van Excelsior. "Ik heb er vooral heel veel zin in. Met alle respect voor de andere teams, maar ik vind het lekker om dan uit bij PSV, Ajax of Feyenoord te beginnen. Dat zijn toch de mooiste wedstrijden om te spelen."

De 24-jarige doelman acht de Kralingers allerminst kansloos in het Philips Stadion. "PSV moet na de winterstop een flinke achterstand inlopen op Feyenoord, dus de druk ligt bij hen. Op voorhand verwachten mensen waarschijnlijk niet dat wij morgen gaan winnen, maar vorig jaar wist Excelsior toch te stunten en een punt uit Eindhoven mee te nemen."

Over zijn eigen doelstelling is Hahn duidelijk. "Ik ben naar Excelsior gekomen om te spelen, maar ik moet het wel zelf laten zien. Het is prettig dat ik daar nu de kans voor krijg. Ik kijk er erg naar uit om morgen om het echie te gaan spelen."