Lens haalt woede Sunderland op de hals: 'Als hij het echt heeft gezegd..'

Lens haalt woede Sunderland op de hals: 'Als hij het echt heeft gezegd..'

13-01-2017 18:44
6

Jeremain Lens heeft zich de woede van Sunderland-manager David Moyes op de hals gehaald. Lens zit momenteel prima bij Fenerbahçe en prefereert een verblijf in Turkije. Maar de manier waarop hij dat naar verluidt zei, valt niet helemaal goed in Engeland.

Lens wordt dit seizoen verhuurd aan de ploeg van Dick Advocaat. "Ik hoop dat ik hier kan blijven", zei Lens volgens de BBC. "Ik wil niet over mijn contract praten, maar het zal allemaal wel makkelijker worden als Sunderland degradeert." Moyes countert. "Ik kwam van het trainingsveld af en iemand zei: heb je dit gezien? Als hij dat echt heeft gezegd is dat een schande om over je club te zeggen. Een hoop van zijn voormalig ploeggenoten vecht iedere week met een kleine selectie om ons in de Premier League te houden."

Als het aan Moyes ligt, keert Lens nu niet meer terug in Engeland. "Ik weet niet of iemand van de club hem nog terug wil", aldus de manager. "Als de uitspraken kloppen, denk ik dat dat een lastig verhaal wordt." Sunderland staat achttiende in de Premier League.