Barazite baalt van arbitrale beslissing: 'Hij zei dat dat de reden was'

Barazite baalt van arbitrale beslissing: 'Hij zei dat dat de reden was'

22-01-2017 17:01
7

Nacer Barazite baalt van de nederlaag tegen Ajax. De aanvaller van FC Utrecht zag zijn ploeg in de slotfase tegen een nederlaag aanlopen door een treffer van Lasse Schöne, maar Barazite vindt dat zijn ploeg het duel eerder had moeten beslissen.

"Omdat we niet schoten. Heel simpel", legt Barazite uit tegen Voetbal Inside. "In de eindfases moet je bepaalde keuzes maken. Soms maak je de juiste, soms niet. Vandaag hadden we wat egoïstischer moeten zijn. Wat ik bedoel? Soms moet je zelf schieten in plaats van de laatste pass willen geven", zegt Barazite, die de Utrecht-aanhang 'Schöne bedankt' hoorde zingen omdat de Deen namens Ajax een penalty miste. "Hij heeft het goed rechtgezet. Voor ons is het nu doodzonde."

Barazite maakte hands. "Of het een penalty was? Ik raak hem duidelijk op m'n hand, maar ik kan er vrij weinig aan doen. Ik probeer gewoon de bal te blokken en hij komt op m'n hand. Hij (arbiter Kuipers, red.) zei dat m'n hand hoog was en dat de reden was, maar volgens mij was hij laag. Ik heb het nog niet teruggezien."