NEC maakt einde aan wekenlange transfersoap: 'Dacht dat het door zou gaan'

NEC maakt einde aan wekenlange transfersoap: 'Dacht dat het door zou gaan'

22-01-2017 18:07
6

Gregor Breinburg legt zich neer bij het feit dat zijn transfer naar LA Galaxy níet door gaat. NEC en de Major League Soccer-club komen er niet uit, zo werd zondag bekend. 

De aanvoerder van NEC, twee keer trefzeker tijdens het thuisduel met Roda JC (2-0 winst), legt zich neer bij een langer verblijf in Nijmegen. "Ik dacht zeker dat het door zou gaan, maar het tweede bod is ook afgeslagen, tot mijn teleurstelling. Dat is het leven, het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. Ik ben sterk en fris genoeg om het hier weer op te pakken. En dat weten ze hier ook. Als het niet nu komt, dan wel in de zomer", aldus Breinburg in gesprek met Omroep Gelderland. 

Van enige onvrede of teleurstelling bleek zondag niets. Breinburg ging voorop in de strijd en benutte twee strafschoppen. "Ja, mijn eerste twee competitiedoelpunten. Eindelijk en waarschijnlijk niet de laatste. Ik voel me superfit en denk dat ik nog meer kan scoren voor NEC. Ik ben er heel blij mee en blij met de drie punten en met de fans die in de loop van dit seizoen toch wel waardering hebben gekregen voor mij."